Joyce Mulder
Mijn naam is Joyce Mulder, 40 jaar oud en moeder van 3 kinderen. Vorig jaar heb ik mijn eerste Roparun beleeft en dat heeft een diepe indruk op mij gemaakt. Dit jaar ga ik mee als teamcaptain en zal ik het grootste deel van de Parijs-Rotterdam route per fiets afleggen. Ik hoop er samen met dit grotendeels nieuwe team weer een succes van te maken!
Ton Stolk
Mijn naam is Ton Stolk, bijna 60 jaar oud, getrouwd en vader van twee zonen. Mijn sportieve verleden is met basketbal verbonden, maar sinds een aantal jaren ben ik besmet met het loopvirus. Alleen ga ik niet lopen, maar ik zal de afstand per fiets afleggen. Het zal mijn eerste ervaring zijn en zie het als een uitdaging. Ik hoop op deze manier mijn steentje bij te dragen aan een goede zaak.

Jeremy 't Hart
Ik ben Jeremy ‘t Hart 33 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen (8 & 4).
In het dagelijks leven ben ik met veel plezier werkzaam in de logistiek.
Na het lezen van de oproep voor versterking van team fun4life was ik direct enthousiast en kijk er naar uit om mijn steentje bij te dragen aan zo’n geweldig evenement.
Helaas zijn wij zelf ook meerdere malen van heel dicht bij in aanraking gekomen met deze verschrikkelijke ziekte en was dit voor mij nog meer een reden om mij sterk te maken en mij in te zetten bij team fun4life.
Jeroen Homburg
Ik ben Jeroen Homburg ben 43 jaar getrouwd met Suleika Homburg en samen hebben we twee kinderen van 6 en 12 jaar Armin en Ryan.

Zelf ben ik werkzaam in de verwarming als hoofdmonteur bij Feenstra verwarming hierbij sta ik vele collega's bij met vragen en of technische hulp , verder heb ik verschillende contacten met grote klanten zoals woningbouwverenigingen.

De reden waarom ik mee doe aan de Roparun van dit jaar is omdat ik net als vele van ons te maken hebt gehad met de de verschrikkelijke ziekte kanker een daar van was een meisje van bijna 4 jaar Thordis heette ze die ontzettend hard heeft geknokt om de ziekte te overwinnen ze was een dochter van goede vrienden en het vriendinnetje van mijn zoon Ryan die toen ook vier jaar oud was , helaas heeft zij het na een lange en vooral moedige strijd niet gered en hebben haar ouders een verschrikkelijke tijd moeten doorstaan wat nog steeds moeilijk voor ze is.

Ik wil via deze kans proberen om zoveel mogelijk geld op te halen die het leed bij de patiënten en familie zoveel mogelijk te verzachten of zelfs beter het genezen van de ziekte.

We gaan er hier met ons team as Pinksteren tegen aan om deze tocht/reis te volbrengen.

Jullie hulp is daarbij zeker belangrijk , we hebben jullie daar bij nodig dus doneer met je hart.
Anky Kroon
Mijn naam is Anky Kroon en woon samen met mijn man en dochters in Zwijndrecht.
Vorig jaar stapte ik op het laatste moment in het team, had niet veel meegekregen van de voorbereidingen maar vond het een prima doel om me voor in te zetten. Looptraining had ik gehad want ik liep net mijn eerste marathon.
De Roparun; wat een ervaring; het teamgevoel, het afzien, de stimulans van mensen langs de route,…
De meeste indruk heeft het passeren van Het Daniel den Hoed gemaakt, als ik daaraan terugdenk krijg ik nog kippenvel.
Dit jaar gezien wat er allemaal bijkomt kijken voordat er geld binnenkomt (regelen van sponsors en acties) en het bij elkaar krijgen van een team.
Maar dat + de prestatie die het hele team levert is het waard; iets te kunnen bijdragen om het leed te verzachten.

Sandra van der Graaff
HoiHoi, ik ben Sandra van der Graaff; ik ben 45 jaar en woon samen met mijn dochter Lisa van 19 jaar in Ridderkerk/Rijsoord.

Ik ben nu zo'n 5 jaar aan het hardlopen en de Roparun staat echt op mijn "hardlooplijstje".

Heel graag wil ik nu eens wat voor andere mensen doen: mensen die het heel zwaar en moeilijk hebben.

Roparun 2018 wil ik speciaal opdragen aan mijn vriendin die dit zware leed moet ondergaan; maar uiteraard ook voor alle andere; om het nog zo dragelijk mogelijk te maken en het leed een heel klein beetje te kunnen verzachten:"Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven"

Ik hoop met deze zware, sportieve uitdaging een heel klein steentje te kunnen bijdragen voor dit mooie, goede doel samen met ons team Fun 4 Life!

Avontuur voor het leven; hoe lang of kort deze ook duurt!
Ronald Nuijten
Dit jaar wordt voor mij de tweede keer! De eerste keer dat ik mee mocht doen heeft zoveel indruk op mij gemaakt en heeft mij doen besluiten om dit avontuur nog een keer aan te gaan. En deze keer gaan we het avontuur groots aanpakken! Van het begin tot het einde. Met een bijna geheel nieuw team kunnen we alles opzetten zoals we het graag zelf zien. Het motto van Jan Knippenberg "Lopen is geen sport maar een manier van reizen, waarbij geest en lichaam zich voortdurend verplaatsen", vind ik nog steeds een prachtige gedachte waaraan ik altijd blijf denken als ik loop.
Marjon van Strigel-Rietveld
Ik ben een Marjon moeder van Kim, 23 en Demi, 20, ben 32 jaar getrouwd met Ron en wij gaan graag weg met onze camperbus en fietsen en wandelen veel. Ik loop met mijn dochter de Nijmeegse Vierdaagse en ga dit jaar ook nog naar Valencia. Leukjaar dus met de Roparun erbij. Vooral voor zo n goed doel!!

Groetjes
Marjon
Charles van den Herik
Ik ben Charles van den Herik, 47 jaar oud en een Rotterdammert in hart en nieren. Heel mijn leven ben ik in mijn vrije tijd, veel met sport bezig. Zo liep ik in 2017 mijn eerste halve en hele marathon en ben ik mij steeds meer gaan focussen op hardlopen.
Ik hou wel van een uitdaging en de Roparun stond al een paar jaar op mijn bucketlist.
Het doel spreekt mij ook erg aan en ik ga naast het lopen, mij inzetten om zoveel als mogelijk sponsorgeld bij elkaar te verzamelen. We zijn blij met elke euro sponsorgeld. Het zou zo mooi zijn als we nog iets kunnen betekenen voor mensen in hun laatste levensfase. Alleen die gedachte motiveert mij al om mijn steentje bij te dragen.
Rob Elshout
Hallo allemaal, ik ben Rob Elshout. Ik ben 38 jaar, ben getrouwd met Irene en vader van 3 fantastische kinderen. Ik kreeg de kans om mee te lopen met de Roparun 2018 en hier heb ik maar heel even over na hoeven te denken. Allereerst houd ik van uitdagingen en de Roparun is er één die stiekem al heel lang op mijn lijstje stond - Maar veel belangrijker is natuurlijk dat de Roparun een hele gave manier is om een fantastisch doel te steunen. Kortom: Bring it on!
Mark de Jong
Ik ben Mark, 32 jaar en kom uit Capelle aan den IJssel.
De Roparun zit al aardig in mijn bloed, ik ga dit jaar voor de 6e keer mee.
Ik ben een actieve buitensporter, doe graag klimmen, survivalruns en hardlopen.

Deze run is er altijd één die mij een speciaal gevoel geeft:
De teamspirit, de belevenissen en gesprekken onderweg, de waardering van toeschouwers,
het samen lachen en genieten, het sporten voor een goede zaak en het feestje in Rotterdam...
Ik heb er weer veel zin in!
Richard Nusteling
Mijn naam is Richard Nusteling, 50 jaar oud, getrouwd met Annemiek en we hebben 2 geweldige kinderen: Lieke (20) en Frank (18). Dit wordt mijn 2e Roparun. Het is een bijzondere estafette voor een geweldig goed maar triest doel. Het maakte bij mij diepe indruk. Samen moe worden van de inspanning en het gebrek aan slaap. Samen de feestelijkheden en de aanmoedigingen meemaken. Samen langs de Daniel den Hoed.
We doen het voor een geweldig goed en dankbaar doel. Dat motiveert enorm. Het wordt weer een geweldig succes!
René Bouman
Ik ben René Bouman, 38 jaar oud en getrouwd met Barbara. Samen hebben wij 2 lieve dochters. Na de enthousiaste verhalen van Rene en Daniëlle over de Roparun van vorig jaar gehoord te hebben, heb ik besloten dit jaar ook mijn steentje bij te dragen. Het lopen laat ik graag aan anderen over, maar achter het stuur heb ik er alle vertrouwen in deze afstand te kunnen halen :)
Ik kijk erg uit naar het evenement, de sfeer en het binnenhalen van een mooi bedrag voor een goed doel.
Alex Bandel
Ik ben Alex Bandel, getrouwd met Marjolijn. Samen hebben we 2 kinderen Ezra & Davi.
Werkzaam als New Business Manager voor een bloemenexport bedrijf "Hamifleurs"
Naast de drukke werkzaamheden voor Hamifleurs ben ik teamcoach bij voetbalvereniging VV Drechtstreek JO.13-3.
Verder wandel ik graag met onze hond "Weimaraner" Juca.

Ik ga dit jaar voor de eerste keer mee met de Roparun als Chauffeur/Navigator.
Doel; met het team Fun4Life in 3 dagen tijd een mooie prestatie te behalen en uiteindelijk een mooi bedrag op te halen.
Ik geniet nu al van de voorbereidingen, op naar de run!
Steun ons team van harte!
Rene Zevenbergen
Hallo ik ben René 45 jaar en getrouwd met Daniëlle.
Wij hebben 2 kinderen van 10 en 7 jaar twee meiden.
Ik ben gevraagd mee te gaan met deze Roparun door Marko en Elisabeth die vorig jaar ook mee zijn gegaan.
Ik hou zelf ook van sporten doe graag wielrennen, skiën en squashen. Ook kijk ik graag naar de formule 1.
Wij zijn zelf ook van heel dicht bij in aanraken gekomen met deze vreselijke ziekte.
Dat is voor mij zeker en reden geweest om gelijk ja te zeggen en er voor te zorgen dat wij met het team en mooie, sportieve en gezellige editie van deze Roparun gaan maken.
Waardoor we een mooi bedrag kunnen doneren voor onderzoeken naar deze ziekte
Marco van Twist
Ik ben Marco van Twist. Samen met Elizabeth heb ik twee sportieve kids en de liefste Rottweiler van heel Nederland. Ik houd van motorrijden, squashen en avontuurlijke dingen doen, zoals parachutespringen, op een racecircuit rijden en abseilen van de Euromast. Het was echt geweldige ervaring vorig jaar, dus ook ik draag dit jaar graag weer een steentje bij. We hebben een leuk team en naast mijn vrouw, gaan ook mijn vader, mijn oom en twee goede vrienden mee.
Leon van Noort


Mijn naam is Leon van Noort, 44 jaar oud. Meerdere malen op de Coolsingel gestaan bij de aankomst van de Roparun (helaas vaker dan bij een kampioenschap van Feyenoord J)

Het lijkt me fantastisch om de energie en ervaring die bij zo’n evenement rondhangt van dichtbij mee te maken, en daar een bescheiden rol van chauffeur in te kunnen spelen.

Behalve gemotiveerd door de fantastische verhalen van vrienden en collega’s staat vooral het doel van de Roparun voorop. (deze ziekte zoals velen helaas te vaak en te dichtbij mee mogen maken).

Hobby’s zijn squashen / fietsen en lopen, maar nog niet op het niveau van de echte toppers in dit team. Wie weet ooit in de toekomst
Lucky Sriwichai
Ik ben Lucky en dit jaar word mijn 1ste Roparun. Geboren in Rotterdam en tegenwoordig wonend in Schiedam met mijn vriendin. Het geeft mij een goed gevoel om geld in te zamelen voor stichting Roparun, zodat zij de palliatieve zorg kunnen blijven geven aan mensen met de o zo vervelende ongeneeslijke ziekte.

Barbara Bouman
Ik ben Barbara Bouman. Samen met René heb ik 2 meiden van 9 en 7. Wij wonen in Spijkenisse. In het dagelijks leven ben ik Pedicure in mijn eigen praktijk en werk ik in het mooie Theater de Stoep te Spijkenisse. Toen ik werd gevraagd voor de Roparun was ik meteen enthousiast.Een ongelooflijk mooi doel om je voor in te zitten en een enorme ervaring denk ik. Ik heb enorme zin in de komende periode!
Daniëlle Zevenbergen
Ik ben Daniëlle Zevenbergen, 43 jaar jong, getrouwd met René en supertrotse moeder van onze twee lieve dochters van 10 en 8 jaar oud.


Ik ben een enthousiast, chaotisch, bezig bijtje....

Met heel veel plezier werk ik in theater de Stoep in Spijkenisse en houd ik mij o.a. bezig met taarten bakken en decoreren.


Dit jaar mag ik voor de tweede keer mee op de cateringbus met dit sportieve top team en ik heb er ontzettend veel zin in.


En na vorig jaar kan ik zeggen .... ernaartoe werken is mooi, de ervaring is top... erop terugkijken geweldig!


Fijn om mij zo m’n steentje te kunnen bijdragen om zoveel mogelijk geld bij elkaar te krijgen voor zo’n goed doel! ( met m’n mams in gedachten, op 47 jarige leeftijd overleden aan kanker)


Mijn hoofd zit vol ideeën, dus we gaan ervoor!

Steunen jullie ons ook?
Martin Mulder
Ik ben Martin Mulder, 67 jaar en 46 jaar getrouwd met Margot.
We hebben 2 kinderen en 4 kleinkinderen.
Sinds 2012 ben ik gepensioneerd. In mijn werkzame leven was ik de laatste
30 jaar als fotograaf werkzaam. Mijn grootste hobby is het sleutelen en rijden
op mijn oldtimer bromfiets Kreidler uit 1970( dit is mijn 1e bromfiets) die ik geheel
uit elkaar heb gehaald en volledig heb gerestaureerd. In 2016 ben ik op de Kreidler
vice versa naar Santiago de Compostella geweest (6000 km v.v.).
Door het enthousiasme van mijn dochter Joyce had ik mij opgegeven als reserve
chauffeur/navigator. Door het vertrek van een chauffeur werd ik gevraagd om deze plek in te nemen.
Hiermee hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen aan een succesvolle ROPA-run 2018 en daarmee
ook in financieel-opzicht het goede doel te kunnen steunen.
Davina Pluijm
Hallo, ik ben Davina, 24 jaar en geboren en getogen rotterdamse.
Als alles goed gaat ben ik in februari afgestudeerd fysiotherapeut.
Ik ga mee met de roparun als masseur/fysio.
Ik vind het zo
ontzettend gaaf om mee te mogen doen aan dit mooie doel, en
dan ook nog eens mijn passie uit te mogen
oefenen. Ik hoop de
sporters net dat extra te geven dat zij nodig hebben om deze tocht
tot een enorm succes te maken
Monique de Koning
k ben Monique de Koning.
50 jaar, getrouwd met Ton en we hebben 2 zoons. Één van 23 en één van 20 jaar.
Ik ben kapster en woon in Ridderkerk.
10 jaar geleden ben ik samen met mijn man begonnen met hardlopen. Dat ging niet vanzelf. Na mijn eerste lady's run van 5 km dacht ik nooit dat ik de 10km kon halen. Toch liep ik dit 3 maanden erna al. 7 maanden later liep ik mijn eerste marathon, dat was in 2010. Dat smaakte naar meer, 2012, 2016 en 2017 liep ik er nog één. In 2013 en 2014 mocht ik net als nu invallen bij de roparun, toen bij de firma Kone (van de liften). Het was geweldig! Ik ben heel blij dat ik nu nog een keer mee mag met fun4life. Helemaal omdat ik 1 familielid en 2 vrienden met deze ziekte heb waar ik weer mijn uiterste best voor ga doen.
Opgeven is geen optie.

Roparun 2018 start over

0dagen
0uur
0minuten
0seconden
Bron: Stichting Roparun www.roparun.nl

Onze sponsors