NIEUWS

1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10
GEZOCHT!!!
Geplaatst op: 25-10-2017
Inmiddels raakt het team redelijk compleet, maar wij zijn nog steeds op zoek naar Fysiotherapeuten of sportmasseurs! Wie oh wie komt ons leuke team versterken?


Door: Barbara Bouman
Datum: 25-10-2017
Nog even en we mogen weer
Geplaatst op: 21-05-2017
Over 13 dagen zijn we al weer lekker onder weg.
Afgelopen dagen zijn er wat wisselingen binnen het team geweest door blessures.
Helaas gaat Elizabeth niet mee, maar ook dat is weer geregeld.
Kortom het team is weer compleet en staat te trappelen om weer van start te mogen.
Door: Clemens
Datum: 21-05-2017
Run-bike-run 15-04
Geplaatst op: 16-04-2017
We hebben weer een gezellige, nuttige training achter de rug.
Met drie fietsers en vier lopers hebben we 60 km rbr gedaan in de Alblasserwaard. Hierbij hebben we steeds om de kilometer van loper gewisseld, net als in de Roparun de bedoeling is.
Vanaf Alblasserdam zijn we over de dijk naar Kinderdijk gelopen en bij de molens de polder in gegaan.
Onderweg heel wat moois en natuurlijk schoon tegen gekomen.
Via Brandwijk, Molenaarsgraaf en Wijngaarden zijn we over de Baanhoekbrug naar Dordrecht gelopen.
Langs het Wantij en nog een lus door de Staart ging de route via Papendrecht weer naar ons beginpunt terug.
Met mooi weer en een spat regen en veul wind hebben we er een zeer geslaagde dag van kunnen maken.
Door: Clemens
Datum: 16-04-2017
NN marathon Rotterdam
Geplaatst op: 07-04-2017
Zondag 9 april lopen Rob, Anky en Mark de marathon van Rotterdam.
Heel veel succes van ons allemaal
Door: Clemens
Datum: 07-04-2017
Verslag proefloop
Geplaatst op: 01-04-2017
We zijn er klaar voor!
Met het opkomen van de zon begon de trip naar Hoogerheide. De dag van de proefloop startte om 8.00u bij het huis van Wanda. De ontvangst met koffie en thee, én twee enthousiaste lieve honden, was voor velen de eerste kennismaking met de rest van team 57. Na een welkomstwoord van de teamcaptain vertrokken we met twee volgeladen busjes en auto naar het startpunt in Zele (België).
In Zele werden de laatste zaken in orde gemaakt (fietsvlaggen bevestigen, Garmins uitleggen, foto's maken) en nadat ook iedereen gegeten en dronken had, gingen we van start! Het begon goed, want na 500 meter waren we de weg al kwijt en moest er omgekeerd worden. Maar zoals van tevoren al gezegd: ''We hopen dat er veel mis gaat tijdens de proefloop, zodat we tijdens de Roparun zelf weten hoe we ermee om moeten gaan.''
De rest van de route is overigens prima verlopen. Het was een prachtig mooie, zonnige dag met veel wind. Die wind zorgde op sommige delen van de route voor extra inspanning voor zowel de lopers als de fietsers. Onderweg ervaren hoe om te gaan met een lekke fietsband (die fiets mag dus niet mee!) en ook daar werd creatief en flexibel mee omgegaan. Na ongeveer 35 kilometer stond de lunch klaar en een kopje soep en saucijzenbroodje werden in het zonnetje genuttigd. Na de lunch was Antwerpen aan de beurt. Een groot deel run-bike-run, dus ook dat kon goed geoefend worden. Een hele bijzondere ervaring voor de fietsers was met de fiets door de Kennedytunnel de roltrap opgaan. Na de drukte van de stad kon er weer flink genoten worden van de prachtige omgeving en de aanmoedigingen vanuit het team. Het was een gezellige proefloop, goed voorbereid en een goede voorbereiding op de Ropa-run. Tot slot is het team compleet met de komst van Monique (sportmasseuse) en Chris (chauffeur) zijn alle vacatures vervuld. Dankzij Edwin & Wanda hebben we met elkaar een afsluitende ‘borrel’ genomen met heerlijke hapjes. Het was een geslaagde proefloop en we zijn er klaar voor!


Door: Elizabeth
Datum: 01-04-2017
1 [ 2 ] 3 4 5 6 7 8 9 10

Roparun 2018 start over

0dagen
0uur
0minuten
0seconden
Bron: Stichting Roparun www.roparun.nl

Onze sponsors