NIEUWS

1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10
Nog 1 maand...
Geplaatst op: 14-04-2016
Nog 1 maand…

Vandaag over precies een maand gaan we van start in Hamburg. Met een geweldig team van 24 vrijwilligers zullen we zo’n 52 uur af en aan in touw zijn om de 564 km naar de Coolsingel in Rotterdam te overbruggen. Uiteraard om geld binnen te halen voor het goede doel.

Nog één maand dus om de puntjes op de “i” te zetten qua voorbereiding, sponsoring en training. Komende zaterdag een run-bike-run training in de Alblasserwaard, de week erop de laatste teambijeenkomst in Ahoy en met Koningsdag staan we in H.I.Ambacht op de braderie, waar we o.a. zelfgemaakte armbandjes en diverse snoeperijen verkopen.

Kom gezellig langs bij onze kraam of sponsor ons door hier te klikken.

Wil je ons team volgen kijk dan eens op:

Facebook
Twitter
Roparunlive

We zitten tegenwoordig ook op Instagram!!!!
Door: Teamcaptain
Datum: 14-04-2016
Nog 100 dagen...
Geplaatst op: 03-02-2016
Nog 100 dagen...

Van het weekend keek ik op de site en zag dat de timer 103 dagen aangaf tot de Roparun. Hoogste tijd voor een update dus!

We hebben een zeer succesvolle speculaaspoppen actie achter de rug waarmee we een prachtig bedrag opgehaald hebben voor het goede doel.

En voor de komende Pasen hebben we ook weer een leuke actie met Van Noppen chocolade:

Grote paaseieren €9,95

Vrolijk Pasen - haasje €3,50

Op 13 februari staan we met een collecte bij de Intratuin, dus mocht je bij het halen van een bos rozen voor Valentijnsdag een vrolijke heer en/of dame in een rood shirt zien staan namens Team Fun4life - wij zijn blij met elke bijdrage!

In maart staat de proefloop op het schema, waarbij we met het hele team de laatste ~100 km van de Roparun zullen verkennen. Voor de nieuwe leden dé gelegenheid om bekend te raken met de taken die ze straks tijdens het Pinksterweekend op zich krijgen en zo'n training is altijd zeer belangrijk om als team op elkaar ingespeeld te raken.

Heb je interesse in de paaseieren of het paashaasje of zou je een actieve bijdrage in ons team willen leveren? Neem dan contact op met Team57.

Email: teamfun4life@gmail.com

Natuurlijk is er ook altijd de mogelijkheid om ons team gewoon te sponsoren. Klik hier om ons team te steunen en te doneren aan het goede doel.

Wil je ons team volgen kijk dan eens op:

Facebook
Twitter
Roparunlive

We zitten tegenwoordig ook op Instagram!!!!
Door: Teamcaptain
Datum: 03-02-2016
Nog 218 dagen
Geplaatst op: 08-10-2015
Roparun 2016 komt er aan.
Op moment van schrijven is het nog 218 dagen. Het lijkt ver, maar het is zo Pinksteren 2016!

Het team is volop in beweging. Oude leden nemen afscheid, nieuwe leden komen ons versterken en er wordt binnen ons netwerk gezocht naar opvulling van posities.

Ook voor dit jaar staan er weer diverse sponsoracties op de agenda. De eerste is de verkoop van speculaaspoppen voor komende Sinterklaas.

Een grote speculaaspop - 500 g voor € 6,-

Een kleine speculaaspop - 250 g voor € 4,-

Een mini speculaaspop - 50 g voor €0,75

Heb je interesse in de speculaaspoppen of zou je een actieve bijdrage in ons team willen leveren? Neem dan contact op met Team57.
Email: teamfun4life@gmail.com

Natuurlijk is er ook altijd de mogelijkheid om ons team gewoon te sponsoren. Klik hier om ons team te steunen en te doneren aan het goede doel.

Wil je ons team volgen kijk dan eens op:
Facebook
Twitter
Roparunlive
Door: Roparun team 57
Datum: 08-10-2015
Roparun: Nog maar 6 dagen....
Geplaatst op: 17-05-2015
Het pinsterweekend staat alweer bijna voor de deur en en dus ook de ROPARUN. Een geweldig evenement waarbij in totaal 375 teams deelnemen, waarvan 100 vanuit Hamburg naar Rotterdam. Ook dit jaar is Team 057 Fun4Life is vanuit Hamburg weer van de partij!

De afgelopen maanden is er hard getraind en voorbereid om op maandag 2e pinksterdag blij en trots de finish te bereiken. Natuurlijk zijn we als team de afgelopen maanden ook hard bezig geweest om geld op te halen voor het goede doel. Het doel om de mensen die kanker hebben en nooit meer beter gaan worden een zo waardig mogelijke laatste levensfase te bieden. Stichting ROPARUN noemt het: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven". Mede door een succesvolle Roparun XS, benefiet Concert en de verkoop van paaseieren en speculaaspoppen zal ook dit jaar door Team Fun4Life weer een mooi bedrag worden overgemaakt naar de Roparun stichting.

Natuurlijk kun je ook nu nog ons team sponsoren. Klik hier om ons team te steunen en te doneren aan het goede doel.

Wil je ons team tijdens de Roparun volgen kijk dan eens op:
Facebook
Twitter
Roparunlive
Door: Ilse Teirlinck
Datum: 17-05-2015
Team57 bij RoparunRadio
Geplaatst op: 22-03-2015
Team 57 Fun4Life bij de RoparunRadio over het geslaagde Benefiet Concert.

Luister het hier terug.

Editie week 2, vanaf min 43
Door: Ilse Teirlinck
Datum: 22-03-2015
1 2 3 4 [ 5 ] 6 7 8 9 10

Roparun 2018 start over

0dagen
0uur
0minuten
0seconden
Bron: Stichting Roparun www.roparun.nl

Onze sponsors